Словацькі перевізники заблокували один із пунктів пропуску на кордоні з Україною

Читать на русском
Словацькі перевізники заблокували рух вантажівок через пункт пропуску Вишнє-Нємецке на кордоні з Україною. Там стоїть близько 300 вантажівок, термін блокування невідомий.
podiji.karpat.in.ua

На території Словаччини перевізники заблокували рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке» на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Прикордонна служба України.

Блокування руху вантажівок, що рухаються у напрямку словацького пункту пропуску «Вишнє-Нємецке», суміжному з українським пунктом пропуску «Ужгород», розпочалося сьогодні о 13:30.

Акцію ініціював та проводить Спілка перевізників Словаччини. Про терміни блокування не повідомляється, зазначили у ДПСУ.

«На даний час на території Словаччини перед пунктом пропуску «Вишнє Нємецке» в напрямку України перебуває близько 300 вантажівок. Пропуск автомобілів та автобусів здійснюється в штатному режимі», – повідомили прикордонники.

Нагадаємо, з 6 листопада польські перевізники проводять акцію протесту біля трьох пунктів пропуску на кордоні з Україною. Серед вимог польських перевізників – повернути вимогу українським перевізникам отримувати дозволи на в'їзд до Європейського Союзу. До перевізників можуть також приєднатися фермери.

Минулого тижня словацькі перевізники пригрозили заблокувати кордон із Україною. Вони вимагали повернути практику надання українським перевізникам дозволів на трудову діяльність на території країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: