В Україну йде сильне похолодання та сніг

Читать на русском
До кінця цього тижня помітно похолодає, а у 20-х числах листопада можливі сильні нічні морози.
depo.ua

В Україні з 19 по 23 листопада очікується сильне похолодання, у деяких областях температура вночі може опуститись до -14 градусів. Також прогнозують сніг.

Про це розповіла синоптикиня Наталія Діденко.

Які температурні рекорди було зафіксовано у Києві цього рокуУ Києві упродовж року зафіксовано вже 40 температурних рекордів. На інфографіці – докладніше.

За її даними, наприкінці цього тижня температура повітря знизиться до невеликих «мінусів», а вночі 23 і 24 листопада у північній частині України та на північному сході (Сумщина, Полтавщина, Харківщина) ймовірно зниження температури до -10-14 градусів.

У суботу, 18 листопада, прогнозують сильний мокрий сніг та штормовий вітер, у неділю, 19 листопада, на півдні, у центрі та сході пройдуть сильні дощі та сильний вітер.

20 листопада температура повітря становитиме близько +4+6 градусів, увечері знизиться до +1+4 градусів.

Діденко розповіла і про погоду на завтра. Так, 16 листопада в Україні подекуди пройде невеликий дощ, а в окремих районах Київщини, Чернігівщини та Сумщини можливий мокрий сніг. Посилиться вітер до штормових поривів.

Температура повітря буде вночі 0+5 градусів, на півдні до +9 градусів, удень очікується +4+9 градусів, у південній частині та на південному сході +9+12, у Криму до +14 градусів.

Нагадаємо, цього року в Україні була дуже тепла осінь, у Києві зафіксовано нові температурні рекорди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: