Одеському бізнесменові, який намагався підкупити військове командування, повідомили про підозру

Читать на русском
Підприємець запропонував командувачу ОСУВ Одеса хабар у 200 тисяч гривень, на нього відкрили провадження та повідомили про підозру.
фото НАБУ

САП та НАБУ сьогодні повідомили про підозру підприємцю, який намагався підкупити командувача ОСУВ «Одеса».

Про це повідомляє пресслужба САП 20 листопада.

Підозри у корупції: у кого найбільше відкритих проваджень від НАБУМаксим Микитась поки що лідер за кількістю отриманих від НАБУ підозр. У когось ще багато відкритих проваджень – на інфографіці.

Як повідомляється, 20 листопада за процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ повідомили про підозру громадянину, якого напередодні викрили на наданні 200 тисяч гривень хабара командувачу ОСУВ «Одеса».

«Дії особи кваліфіковані за ч. 3 ст. 369 КК України - пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення нею дій в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду за попередньою змовою групою осіб», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 19 листопада стало відомо, що підприємець запропонував командувачу ОСУВ «Одеса» хабар у 200 тисяч гривень, щоб той видав спеціальне розпорядження для отримання дозволу на вилов біоресурсів у забороненій прикордонній зоні.

Після пропозиції командувач звернувся до правоохоронців. За його заявою було відкрито кримінальну справу.

Минулого тижня суд обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському, якого підозрюють у державній зраді

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: