У центрі Миколаєва чоловік підірвав гранату, є поранені

Читать на русском
Місцевий мешканець кинув гранату після того, як йому відмовили дати дві гривні. Внаслідок інциденту постраждало двоє людей.
Ілюстративне фото

У Миколаєві, ввечері 28 квітня, місцевий мешканець кинув гранату після того, як йому відмовили дати дві гривні. Як наслідок, постраждали двоє людей – він сам та перехожа.

Про це начальник нацполіції Миколаївщини Сергій Шайхет повідомляє у Телеграмі.

Згідно з його словами, нетверезий чоловік підійшов до громадян, які ремонтували автомобіль з проханням дати йому дві гривні. Ті відмовили. Після чого він кинув гранату.

«Як наслідок - сам зловмисник та жінка, яка проходила поряд, отримали тілесні ушкодження. Нині їм обом лікарі надають медичну допомогу. Зловмисником неодмінно займатимуться поліцейські, щойно до нього допустять лікарі. Нині слідчі вирішують питання щодо остаточної кваліфікації події. Злочинець неодмінно нестиме покарання відповідно до закону», – написав Шайхет.

Як повідомляють очевидці, інцидент стався на вул. 8-го Березня, де був припаркований легковий автомобіль «Жигулі». Водій здійснював дрібний ремонт автомобіля, а поруч стояла жінка. До них підійшов невідомий у камуфляжному одязі й почав вимагати гроші. Чоловік йому відмовив, після чого невідомий дістав із кишені гранату, висмикнув кільце і кинув гранату в жінку, яка стояла поруч з автомобілем.

За інформацією місцевих ЗМІ, крім людей, постраждав і автомобіль SsangYong Rexton, що стояв поруч. Унаслідок вибуху автомобіль зазнав осколкових ушкоджень, внаслідок яких розбито заднє скло та дзеркала.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції. На місце прибув заступник начальника Миколаївського районного управління поліції підполковник Василь Федір.

Нагадаємо, що на Київщині біля житлового будинку стався вибух гранати, є загиблий.

Також у Львові пізно ввечері 31 березня в багатоквартирному будинку вибухнула граната. Одна людина загинула, ще один чоловік отримав травми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: