Окупанти обстріляли автостоянку транспортного підприємства у Херсоні, є загиблі

Читать на русском
У Херсоні під обстріл потрапила автостоянка приватного транспортного підприємства, загинули двоє водіїв.
Фото: t.me/olexandrprokudin

Російські окупанти вранці 20 листопада обстріляли Херсон – є влучання в автостоянку транспортного підприємства. Загинули двоє людей.

Про це повідомив керівник військової адміністрації області Олександр Прокудін.

«Зранку російська армія обстріляла автостоянку приватного транспортного підприємства у Херсоні. Внаслідок ворожого удару загинули двоє водіїв, ще одна людина – поранена. Пошкоджено автомобілі, а також житловий будинок», – повідомив він.

У прокуратурі уточнили, що місто, за попередньою інформацією, було обстріляне з артилерійської зброї. Розпочато досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Наразі місто знову перебуває під обстрілом – вибухи чути у центральній частині.

Нагадаємо, вчора вдень росіяни також обстрілювали Херсон. Поранення отримали п'ятеро людей. Серед постраждалих – трирічна дівчинка, вона перебуває у реанімації із численними травмами.

18 листопада внаслідок обстрілу міста постраждав волонтер.

13 листопада російська армія обстріляла з артилерії передмістя Херсона, було влучення в авто, в якому їхала сім'я з немовлям. Пізніше у міській адміністрації розповіли про стан постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: