Стало відомо про стан жінки та немовляти, які потрапили під обстріл біля Херсону

Читать на русском
Після обстрілу по передмісті Херсона дитина була госпіталізована з забиттям легень, нирок та черепно-мозковою травмою. Мамі ампутували одну ногу.
скрін з відео

Життю двомісячної дівчинки, яка вчора разом із мамою та дідусем під Херсоном потрапила під обстріл росіян і отримала поранення, наразі ніщо не загрожує. А ось її мамі довелося ампутувати ногу.

Про це повідомив голова Херсонської ГВА Роман Мрочко у Telegram.

Війська рф обстріляли автівку з немовлям у передмісті Херсона, є жертваОкупаційні війська росії у понеділок обстріляли з артилерії передмістя Херсона. Вони влучило в авто, в якому їхала сім'я з немовлям.

«У автівку, якою родина поверталась з Херсона до передмістя, влучив російський снаряд. Дідусь згорів разом з авто. Дитина була ушпиталена із забоєм легенів, нирок та черепно-мозковою травмою. Мамі ампутували одну ногу, другу лікарям вдалося врятувати. Стан жінки оцінюється як стабільно тяжкий, але є позитивна динаміка», – розповів він.

Глава ГВА додав, що у міському бюджеті передбачені виплати пораненим та сім'ям загиблих.

«Мама дівчинки отримає 20 тисяч, на дівчинку – 30 тисяч гривень. Але ці гроші і навіть більші не можуть компенсувати ваші життя чи здоров’я», - написав Мрочко і закликав людей заздалегідь виїжджати з небезпечних зон.

Нагадаємо, 13 листопада війська рф обстріляли автомобіль з немовлям у передмісті Херсона. Сьогодні вранці російська армія обстріляла корабельний район Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: