Російська армія вдарила по Херсону, поранено дитину

Читать на русском
У неділю, 19 листопада, російські війська завдали удару по Херсону. Було поранено п'ятьох людей, серед яких є дитина.
Getty Image

Сьогодні внаслідок атаки російських військ по Херсону було поранено 3-річну дитину. Крім цього травмовано ще чотирьох людей.

Про це заявив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Telegram.

Російські війська сьогодні знову атакували Херсон. Спершу голова міської військової адміністрації заявив, що внаслідок атаки поранення отримала 6-річна дитина, однак згодом з’ясувалось, що вона 2020 року народження. Наразі дівчинка перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості.

У Херсонській обласній прокуратурі зазначили, що атака відбулася 19 листопада близько 11:15. Ворог здійснив обстріл міста з реактивної артилерії. Внаслідок влучання снарядів був пошкоджений багатоповерховий житловий будинок.

Тим часом очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що кількість постраждалих через російську атаку Херсона становить п'ять осіб. За його словами, осколкові поранення отримали трирічна дівчинка, її 55-річна бабуся, 59-річний чоловік та ще двоє жінок 47 і 69 років. Лікарі надають усім допомогу.

Напередодні у Херсоні через обстріл російських загарбників постраждав волонтер, який знаходився у власній автівці.

Також відомо, що війська країни-агресора протягом минулої доби, 18 листопада, здійснили 71 обстріл Херсонщини, випустивши по області 389 снарядів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: