У Запоріжжі внаслідок влучання російського дрона сталася пожежа – деталі

Читать на русском
Внаслідок ворожої атаки по Запоріжжю 17 листопада сталося загоряння двох будівель, одна з яких розташована на території обʼєкта інфраструктури.
facebook.com/DSNSZP

У Запоріжжі через ворожі дрони на території обʼєкта інфраструктури сталися пожежі.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

«Внаслідок ворожої атаки по Запоріжжю 17 листопада, яку завдала російська армія, застосовуючи БПЛА типу «Shahed», сталося загоряння двох будівель, одна з яких розташована на території обʼєкта інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники ліквідували займання на загальній площі 250 кв.м.

Також впродовж доби внаслідок ворожих обстрілів в селі Новоданилівка Пологівського району сталася пожежа в приватному домоволодінні. Рятувальники ліквідували загоряння літньої кухні та надвірної споруди на площі 100 кв.м.

«Ввечері 17 листопада, у період часу з 20:10 до 21:42, ворог випустив по обласному центру 8 безпілотників - 4 вдалося знищити. В результаті атаки спалахнула пожежа на об'єктах інфраструктури. Інформація про постраждалих не надходила», - розповів голова ОВА Юрій Малашко.

Як зазначається, в обох випадках жертви та постраждалі відсутні.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 18 листопада, Україну атакувало кілька хвиль ударних БпЛА «Шахед». Повітряні сили збили 29 з 38 російських дронів-камікадзе. Зокрема, вибухи лунали у Запоріжжі та Одеській області.

Згодом стало відомо, що на Одещині російський дрон типу Shahed-131/136 влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури, одна людина зазнала поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: