На Одещині безпілотник росіян влучив в енергетичний об'єкт – подробиці

Читать на русском
В Одеській області ворожий БПЛА вдарив в об'єкт енергетики, почалася пожежа. Одна людина отримала поранення.
facebook.com/DSNSODE

В Одеській області російський дрон типу Shahed-131/136 влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури, одна людина зазнала поранень.

Про це Сили оборони півдня України повідомляють у Телеграмі.

Як зазначається, попри те, що більшість російських дронів-камікадзе вдалося збити, в Одеській області ворожий БПЛА вдарив в об'єкт енергетики, почалася пожежа. Одна людина отримала поранення.

Сили протиповітряної оборони знищили вісім дронів: у Миколаївській області шість, а також по одному у Херсонській та Одеській областях.

«В Одеському районі відбулось влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Пошкоджено адмінбудівлю. Спалахнула пожежа, яку оперативно локалізовано. Один цивільний співробітник отримав поранення, його госпіталізовано», - йдеться в повідомленні.

Згодом рятувальники поінформували про ліквідацію пожежі.

«Рятувальники ліквідували пожежу, що сталась внаслідок влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури на Одещині», - йдеться в повідомленні.

нагадаємо, в ніч на суботу, 18 листопада, Україну атакувало кілька хвиль ударних БпЛА «Шахед». Повітряні сили збили 29 з 38 російських дронів-камікадзе. Зокрема, вибухи лунали у Запоріжжі та Одеській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: