Вночі окупанти били по житлових кварталах Херсонщини, є жертва

Читать на русском
У ніч проти п'ятниці окупанти влаштували вогневий терор на Херсонщині. Били по житлових кварталах.
скрін з відео

Внаслідок обстрілів населених пунктів Херсонської області в ніч на 17 листопада загинула жінка. Також у лікарні померли двоє постраждалих внаслідок обстрілу окупантів 16 листопада.

Про це повідомив керівник ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Стало відомо про стан жінки та немовляти, які потрапили під обстріл біля ХерсонуПісля обстрілу по передмісті Херсона дитина була госпіталізована з забиттям легень, нирок та черепно-мозковою травмою. Мамі ампутували одну ногу.

«Уночі окупанти влаштували вогневий терор на Херсонщині. Били по житлових кварталах. Наслідки нічних прильотів ще встановлюються. На жаль, маю трагічні новини. Травми, несумісні з життям, отримала й невідома жінка - без встановленого місця проживання», – написав Прокудін.

Глава ОВА додав, що двоє жінок, постраждалих напередодні, померли в лікарні. Це жителька Білозерки, яка потрапила під вогонь вдень, і херсонка, котра постраждала надвечір у середмісті.

Нагадаємо, 16 листопада окупаційні війська рф завдали масованого удару по Білозерці Херсонської області. Пізніше увечері у четвер окупанти накрили вогнем центр Херсона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: