Литва передала українській армії генератори, польові ліжка та сухпайки

Читать на русском
Литва передала Україні нову партію військової допомоги. Бійці ЗСУ, серед іншого, отримають дизель-генератори потужністю 160 кВт.
kam.lt

Влада Литви передала Україні нову партію допомоги. Цього разу ЗСУ отримали генератори, польові ліжка та сухі пайки.

Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони Литви.

Як союзники допомагають Україні підготуватися до зимових атак росіїСоюзники допомагають Україні готуватися до непростої зими. Які засоби ППО, енергетичну та гуманітарну допомогу обіцяли – на інфографіці.

Повідомляється, що стаціонарні дизель-генератори потужністю 160 кВт призначені для забезпечення електроенергією об'єктів у місцях де немає ліній електропередачі (або вони пошкоджені).

Генератори оснащені обладнанням, яке автоматично включає двигун генератора у разі припинення подачі електроенергії від стаціонарної електромережі та вимикає його у разі відновлення подачі.

Зазначається, що при повному навантаженні генератор може безперервно працювати не менше восьми годин, його можна експлуатувати в температурному діапазоні від -30 до +40 °С, і він захищений від впливу погодних умов.

Нагадаємо, нещодавно Україна отримала від Литви пускові установки до NASAMS. Також повідомлялося. що Литва за допомогою Німеччини відремонтує пошкоджені в Україні Leopard.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: