Росіяни вночі атакували Україну 18 дронами

Читать на русском
Росія вночі запускала дрони-камікадзе по Україні. Сили протиповітряної оборони збили 16 із 18 шахедів.
Ілюстративне фотоnikvesti.com

Росіяни вночі 16 листопада атакували Україну 18 ударними безпілотниками типу Shahed. Пуски були з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ).

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

«У багатьох регіонах було оголошено повітряну тривогу, працювала протиповітряна оборона. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено 16 ворожих безпілотників», – повідомили військові.

Крім того, увечері в Полтавській області було знищено керовану авіаційну ракету Х-59. Також близько опівночі окупанти атакували цивільну інфраструктуру в Харківській області зенітними керованими ракетами С-300.

Нагадаємо, вчора росіяни завдали чотирьох ракетних ударів по житлових кварталах міста Селидове. Одне з влучань було у чотириповерховий житловий будинок, обрушився під'їзд. Відомо про двох загиблих, ще двох людей шукають під завалами.

Крім того, вчора було завдано кількох ракетних ударів по цивільній інфраструктурі Запорізького району. Було відомо про 1 загиблого та 7 постраждалих. Коли на місце приїхали співробітники ДСНС, росіяни завдали повторного удару.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: