Було чотири ракетні удари: з'явилися подробиці атаки на Селидове

Читать на русском
Росіяни атакували Селидове чотирма ракетами. У місті пошкоджено або повністю зруйновано 20 приватних будинків, 6 багатоповерхівок, автомобіль та господарську споруду.
facebook.com/don.gp.gov.ua

Російські війська вночі завдали чотирьох ракетних ударів по житлових кварталах міста Селидове, попередньо – із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Подробиці атаки розповіли у прокуратурі Донецької області.

«Внаслідок влучання снарядів по одній з вулиць зазнала контузії місцева мешканка 50 років. Її з гіпертонічним кризом у стані середньої тяжкості доставлено до медичного закладу. Крім того, армія рф поцілила у багатоквартирний житловий будинок, у якому перебували люди. Там від обвалу частини будівлі отримали тілесні ушкодження 82-річна жінка та чоловік 56 років. З-під завалів дістали тіло його 85-річної матері», – повідомили у прокуратурі.

На місці руйнування працюють рятувальники.

У місті пошкоджено або повністю зруйновано 20 приватних домоволодінь, 6 багатоповерхівок, автомобіль та господарську споруду.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, про ракетний удар по Селидовому вранці повідомив глава МВС Ігор Клименко. За його інформацією, під завалами житлового будинку може перебувати щонайменше одна людина.

На інфографіці «Слово і діло» – як окупанти били по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: