У Києві через негоду фіксують підтоплення, постраждала людина

Читать на русском
У Києві внаслідок негоди у ніч на неділю, 5 листопада, сталось підтоплення в деяких районах. В столиці зафіксували повалені дерева, одна людина отримала травму.
Фото ілюстративнеУкрінформ

Внаслідок негоди у Києві, яка вирувала у ніч на 5 листопада, сталось підтоплення в деяких районах. Одна людина постраждала.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.

Які температурні рекорди було зафіксовано у Києві цього рокуУ Києві упродовж року зафіксовано вже 40 температурних рекордів. На інфографіці – докладніше.

Відомо, що через нічну негоду в Києві постраждали Святошинський, Оболонський й Дарницький райони. Зокрема зафіксували підтоплення на таких вулицях:

  • вул. Стеценка, Святошинський район
  • проспекті Курбаса, Святошинський район,
  • вул. Героїв Космосу, Святошинський район,
  • бульварі Академіка Вернадського, Святошинський район,
  • вул. Казанська, Оболонський район,
  • вул. Ташкентська, Дарницький район,
  • вул. Переяслівська, Дарницький район.

Крім того, у Святошинському районі, внаслідок падіння дерева, було пошкоджено зовнішню газову трубу в 9-ти поверховому житловому будинку. Також відомо про одну постраждалу, яка отримала черепно-мозкову травму.

Наразі в місті задіяні всі необхідні оперативні служби, ліквідація наслідків продовжується.

Водночас в КМВА попереджають, що сьогодні, 5 листопада, у Києві очікується знову негода – місцями значний дощ й пориви вітру 17-22 м/с.

Нагадаємо, 28 жовтня у Києві був шквальний вітер. Через негоду загинули двоє людей, ще семеро отримали травми та переломи. У місті було пошкоджено або впало понад 780 дерев. Крім того, було пошкоджено житлові будинки, кіоски, автомобілі, металеві конструкції, а також найбільший прапор України.

Згодом стало відомо, що того дня в столиці було зафіксовано рекорд максимальної швидкості вітру – 20 метрів за секунду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: