Антикорупційний суд продовжив обов'язки депутату Волинської облради

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав клопотання прокурора САП про продовження строку дії обов'язків, покладених на підозрюваного.
фото: sylapravdy.com

Вищий антикорупційний суд продовжив до 7 січня строк дії обов'язків, покладених на депутата Волинської обласної ради від фракції «За майбутнє» Валентина Кошельника. НАБУ і САП підозрюють його у зловживанні впливом за неправомірну вигоду.

Таке рішення 7 листопада ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд заарештував депутата Кошельника з альтернативою 900 тисяч грн застави. Ці кошти внесли і його відпустили під такі обов'язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатись із Волинської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи, а також утримуватися від спілкування зі свідками. Прокурор САП просив продовжити їхню дію ще на два місяці.

«Клопотання прокурора САП про продовження строку дії обов'язків, покладених на підозрюваного (Кошельника – ред.) у кримінальному провадженні, - задовольнити. Продовжити щодо підозрюваного строк дії обов'язків на 2 місяці - до 7 січня 2024 року включно», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили депутата Волинської облради. Депутату інкримінували одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину у придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів. Пізніше депутату повідомили про підозру у зловживанні впливом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: