Росіяни атакували з мінометів та артилерії Сумську область, зафіксовано понад 100 вибухів

Читать на русском
Протягом дня росіяни здійснили 26 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 108 вибухів.
Ілюстративне фотоАрміяInform

За минулу добу, 7 листопада, російські окупаційні війська 26 разів обстрілювали прикордоння та населені пункти Сумщини. Було зафіксовано 108 вибухів.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє у Телеграмі.

«Ситуація на прикордонні станом на 21.00. Протягом дня росіяни здійснили 26 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 108 вибухів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворожих обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Юнаківська, Великописарівська й Середино-Будська громади.

«Великописарівська громада: ворог бив із мінометів (25 вибухів) та ствольної артилерії (5 вибухів). Краснопільська громада: здійснено мінометні обстріли (20 вибухів) та скидання ВОГ з БПЛА (2 вибухи). Юнаківська громада: зафіксовано мінометний обстріл (3 вибухи)», - зазначають у Сумській ОВА.

При цьому, по Білопільській громаді були обстріли зі ствольної артилерії (15 вибухів), мінометів (10 вибухів) і танка - 7 вибухів.

Війська країни-агресора також скинули 21 міну на територію Середино-Будської громади.

Раніше ми повідомляли, що у вівторок, 7 листопада, в Сумській області група рятувальників потрапили під російський обстріл, коли ліквідовували наслідки попереднього удару окупантів.

Нагадаємо, що 6 листопада внаслідок російських обстріл загинула людина.

Також російські окупанти вчора вдень вдарили по інфраструктурному об'єкту поблизу Кривого Рогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: