Атака на Одесу: у мерії назвали кількість пошкоджених будинків

Читать на русском
Внаслідок атаки російських військ на Одесу в ніч з 5 на 6 листопада пошкоджено три десятки житлових будинків.
t.me/odesacityofficial

Внаслідок нічної атаки російської армії в Одесі пошкоджено понад 30 житлових будинків, оперативні штаби продовжують фіксувати пошкодження.

Про це повідомила пресслужба Одеської міської ради у Telegram.

Силам ППО вдалося знищити більшість ворожих «шахедів»Російські окупанти атакували Україну пізно ввечері 5 листопада 22 безпілотниками та ракетами. ППО знищила 15 шахедів та одну ракету.

«Згідно з інформацією на 10:00 в Одесі в результаті російської атаки ввечері 5 листопада постраждали 32 житлові будинки: у Приморському районі міста - 10, у Хаджибейському - 22», – йдеться в повідомленні.

«На місцях ліквідації наслідків російської атаки працюють міські оперативні штаби, які фіксують пошкодження та консультують мешканців з приводу документів для надання матеріальної допомоги для відновлення пошкодженого майна», – додали у міськраді.

Нагадаємо, у ніч з 5 на 6 листопада російські окупанти атакували Одесу різними типами ракет та ударними дронами. Є влучання ракет до центру міста і промисловій будівлі, яка вже не використовувалася.

Також пошкоджено будівлю Художнього музею, її стіни, вибиті шибки. Проводяться роботи з обстеження та фіксації пошкодження чергового об'єкта у зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Наразі відомо про 8 постраждалих від атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: