Силам ППО вдалося знищити більшість ворожих «шахедів»

Читать на русском
Протиповітряна оборона з вечора неділі, 5 листопада, знищила 15 шахедів та одну керовану авіаційну ракету Х-59.
Укрінформ

Протиповітряна оборона з вечора неділі, 5 листопада, знищила 15 ворожих ударних БпЛА Shahed-136/131 та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

З 20:00 5 листопада і до опівночі загарбники атакували Україну кількома типами ракет та ударними дронами. Зокрема, ворог випустив по одній керованій авіаційній ракеті Х-31 та Х59 із повітряного простору тимчасово захопленої території Херсонської області. Також був зафіксований пуск протикорабельної ракети П-800 «Онікс» і балістичної ракети «Іскандер-М» з території окупованого Криму.

Тоді як з району мису Чауда (Крим) були зафіксовані пуски 22 ударних БпЛА Shahed-136/131.

В результаті бойової роботи сили та засоби Повітряних сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищили 15 ударних БпЛА Shahed-136/131 та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Ми повідомляли, що 5 листопада окупанти атакували південні регіони чотирма різними типами ракет та безпілотниками. В Одесі зафіксовано влучення в законсервовану промислову будівлю. Вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків та музей в історичній частині міста. Тим часом у Херсоні ракета пошкодила 5-поверховий житловий будинок.

Також повідомлялося, що вдень 5 листопада війська росії вдарили ракетою по Одещині, постраждали троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: