Російські війська за ніч скинули рекордну кількість авіабомб на Херсонщині

Читать на русском
У ніч на понеділок, 6 листопада, російські війська скинули рекордну кількість авіаційних бомб на Берислав та Кринки Херсонської області.
defence-ua.com

Російські війська за ніч скинули рекордну кількість авіаційних бомб на Берислав та Кринки Херсонської області. Також вночі окупанти обстріляли Херсон.

Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко.

Відомо, що цієї ночі, 6 листопада, окупанти завдали 12 авіаударів по селу Кринки та місту Берислав у Херсонській області.

«Вночі окупанти завдали 12 авіаударів по селу Кринки та місту Берислав. Усього за минулу добу ворог випустив по населених пунктах Херсонської області 87 авіабомб – найбільшу кількість за весь час», – відзначив Клименко.

Крім того, за словами очільника МВС, ворог ввечері та вночі вдарив по Херсону. Пошкоджено два приватні будинки та 4 багатоповерхові будинки, в одному з них зруйновано перекриття у квартирі.

Нагадаємо, 5 листопада окупанти атакували південні регіони чотирма різними типами ракет та безпілотниками. В Одесі зафіксовано влучення в законсервовану промислову будівлю. Вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків та музей в історичній частині міста. Тим часом у Херсоні ракета пошкодила 5-поверховий житловий будинок.

Протиповітряна оборона з вечора неділі, 5 листопада, знищила 15 ворожих ударних БпЛА Shahed-136/131 та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: