Колишній президент Польщі Валенса заявив про загрозу терактів у країні

Читать на русском
Колишній президент Польщі Лех Валенса заявив про загрозу терактів у країні. За його словами, сторона, яка програла на парламентських виборах, здатна зробити все, щоб не віддати владу.
Фото DW

Колишній президент Польщі Лех Валенса заявив, що має інформацію про загрозу терактів у країні.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, сторона, яка програла на парламентських виборах, здатна зробити все, щоб не віддати владу. Відтак він заявив про загрозу низки терористичних дій у країні.

«Не все в Польщі закінчилося виборами. Маю інформацію, що планується низка терористичних дій. Сторона, яка програла на виборах, здатна зробити все, щоб не віддати владу. Сьогодні я повідомляю про злочин», – йдеться у дописі.

При цьому він написав, що ніколи не піддавався і не піддасться ні на які погрози. І сподівається, що відповідні служби швидко та якісно зловлять людей, які поширюють погрози.

Нагадаємо, що за підсумками виборів, що відбулися у Польщі 15 жовтня, найбільшу кількість голосів набрала правляча партія «Право та справедливість» – 35,38%. При цьому опозиція набрала понад 50% голосів.

Згодом лідери польських опозиційних партій «Громадянська платформа», «Третій шлях» та «Нові ліві» офіційно заявили про готовність сформувати нову парламентську більшість та уряд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: