У Криму знову помітили ешелони зі старою військовою технікою

Читать на русском
Партизани побачили, як із Євпаторії у бік Чорноморська везли чергові зразки старої техніки.
фото АТЕШ

Представники партизанського руху українців та кримських татар зафіксували в Євпаторії вивантаження ешелону зі старою військовою технікою, серед якої гаубиці та РСЗВ.

Про це повідомляють у Telegram-сторінці АТЕШ.

У ВМС відповіли, коли повністю знищать Кримський містМіст через Керченську протоку у тимчасово окупованому Криму у будь-якому разі буде зруйновано.

«АТЕШ стежить за переміщенням техніки у Євпаторії. Наші агенти зафіксували переміщення колони, яка перевозила 3 установки реактивних систем залпового вогню БМ-27 Ураган, модифікації 1975 року. Також було помічено 8 одиниць гаубиць «Д-30», які раніше були зняті з озброєння», – сказано в повідомленні.

За даними партизанів, ешелон з технікою прибув на розвантаження на залізничну станцію в Євпаторії, після чого колона продовжила рух у бік Чорноморська.

В «Атеш» припустили, що якщо росіяни продовжують діставати зі своїх складів усю стару техніку, це наводить на думку, що їхні ресурси закінчуються, і їхня поразка стає лише питанням часу.

Нагадаємо, у жовтні в Криму також зафіксували перекидання великої колони техніки рф. А вчора ЗМІ написали, що внаслідок атаки на Крим пошкоджено російський зенітно-ракетний комплекс.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: