У росії стався вибух на заводі з виробництва боєприпасів

Читать на русском
Завод Урал у Солікамську (Пермський край) вважається одним із найбільших військово-промислових об'єктів в росії. Сьогодні там пролунав потужний вибух.
фото соцмережі

У росії у вівторок, 31 жовтня, стався вибух на заводі «Урал» у Солікамську (Пермський край). Він вважається одним із найбільших військово-промислових об'єктів в рф.

Про це повідомив Telegram-канал Mash.

0 днів без пожеж: що горіло в росії за останній місяцьУ росії щодня відбуваються пожежі на різних об'єктах. Інциденти за останній місяць – на інфографіці.

«Вибух на заводі «Урал» у Солікамську. Рвонуло в кислотному цеху у другому корпусі. Попередньо, в момент детонації всередині нікого не було. ГУ МНС по Пермському краю повідомляє, що підприємство продовжує працювати як завжди і пожежі після «технологічного вибуху» не сталося», – сказано у повідомленні.

При цьому повідомляється, що ударною хвилею вибило шибки в прилеглих будинках із заводом. Постраждалих немає.

Відомо, що російський завод «Урал» займається виробництвом боєприпасів та спецхімії. Також він вважається одним із найбільших військово-промислових об'єктів у країні.

Нагадаємо, нещодавно в Краснодарському краї рф стався потужний вибух на території нафтопереробного заводу. Пізніше стало відомо, що завод у Краснодарському краї атакували дрони СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: