Журнал Time знову присвятив обкладинку Зеленському

Читать на русском

Президент України Володимир Зеленський знову потрапив на обкладинку відомого американського журналу Time.
president.gov.ua

Американський журнал Time присвятив обкладинку нового номера та головну статтю президенту України Володимиру Зеленському.

Онлайн-версія журналу доступна на офіційному сайті.

Наскільки змінилася частота згадок про Україну на обкладинках топ-виданьМи проаналізували, як часто події російсько-української війни заслуговували потрапити на обкладинки німецького Der Spiegel, американського Time, британського The Economist і французького L'Express. І як змінювалася кількість згадок з часом.

Зокрема, на обкладинці Time за листопад зображений сам Зеленський та його фраза:

«Ніхто так не вірить у нашу перемогу, як я. Самотня боротьба Володимира Зеленського».

Саме ці слова про свою віру у перемогу України над російськими окупантами Зеленський сказав в інтерв'ю Time після поїздки до США у вересні цього року.

У самій статті автор Саймон Шустер розповідає, з якими труднощами зіткнувся Зеленський, щоб утримати увагу міжнародної спільноти до війни в Україні, зокрема, США, особливо після початку конфлікту в Ізраїлі.

«На початку російського вторгнення місія Зеленського полягала у тому, щоб зберегти симпатії людства. Тепер його завдання ускладнилося. У своїх закордонних поїздках та президентських телефонних дзвінках йому потрібно переконувати світових лідерів, що допомога Україні відповідає їхнім національним інтересам, що це, як сказав Байден, «принесе дивіденди». Досягти цього стає дедалі важче, оскільки глобальні кризи множаться», – йдеться у журналі.

Нагадаємо, раніше на обкладинку Time потрапляв не лише сам Володимир Зеленський або його цитата, а й перша леді України Олена Зеленська, а також головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

У грудні 2022 року Time назвав людиною року Зеленського та «дух України».

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити, наскільки змінилася частота згадок України на обкладинках світових топ-видань з початку вторгнення рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: