Рф вночі вдарила по Україні шістьма «шахедами» і балістичною ракетою

Читать на русском
Росія вночі атакувала Україну 6 дронами та балістичною ракетою Іскандер. У Херсонській та Миколаївській областях збили 5 шахів.
Фото: AP

Росія вночі 27 жовтня атакувала Україну, застосувавши шість ударних безпілотників типу Shahed у напрямку південних регіонів та одну балістичну ракету «Іскандер-М» у напрямку Харківської області.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

«В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено п’ять Shahed-136/131 в межах Херсонської та Миколаївської областей», – повідомили військові.

Керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім уточнив, що в області було збито два «шахеди». Крім того, було зафіксовано влучання за межами міста Вознесенськ – у результаті сталася пожежа, яку локалізували лише вранці. Постраждалих немає.

Нагадаємо, ракетного удару вночі було завдано по будівлі пожежної частини в Ізюмі Харківської області. Постраждали 8 рятувальників.

25 жовтня окупанти атакували Україну 11 дронами типу Shahed. На Хмельниччині збиті повітряні цілі впали на території Шепетівського району.

В результаті постраждали 20 людей. Крім того, за підрахунками ОВА, пошкоджено 1760 об'єктів інфраструктури. У Повітряних силах пояснили, чому атака спричинила стільки руйнувань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: