У Криму окупанти посилюють захист залізниці – партизани

Читать на русском
Росіяни ввели додаткові заходи безпеки у низці міст та пунктів. Серед них Джанкой, Керч, Феодосія та Сімферополь.
фото Вікіпедія

У окупованому Криму російські військові посилюють захист залізничних складів. Причина – регулярні диверсії на залізничних об'єктах півострова.

Про це повідомляє в Telegram кримський рух опору АТЕШ.

Чорноморський флот росії тікає з Криму – ЗеленськийНа саміті Кримської платформи Володимир Зеленський озвучив результати, яких вже досягли ЗСУ для звільнення півострова.

За даними кримських партизанів, «транспортна поліція» росіян запровадила додаткові заходи безпеки у низці міст та пунктів. Серед них Джанкой, Керч, Феодосія та Сімферополь.

Так, окупанти мобілізують додатковий особовий склад для супроводу вантажів та пасажирських поїздів, зазначають представники підпілля.

«Сили з оперативного управління спрямовані на посилення заходів безпеки, і навіть у технічному секторі встановлено постійне чергування оперативників», – йдеться у публікації.

Також на залізничній станції «Сімферополь» запроваджено посилений режим несення служби, з «особливою увагою» до контролю фото та відеозаписів.

Партизани зазначають, що ситуація загострилася через постійні диверсії та спроби порушення безпеки залізничних об'єктів, що використовують війська рф.

«Заходи посилення безпеки свідчать про серйозне занепокоєння окупантів щодо безпеки залізничних перевезень та наголошують на важливості забезпечення стабільності та надійності транспортної інфраструктури в даному регіоні», - додали в АТЕШ.

Нагадаємо, раніше партизани повідомили про перекидання до Криму радянських гаубиць. У ВМС відповіли, коли повністю знищать Кримський міст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: