У росії випав з вікна топ-менеджер компанії «Лукойл»

Читать на русском
У москві з вікна лікарні випав голова ради директорів, перший виконавчий віцепрезидент Лукойла Равіль Маганов.

У москві після падіння з вікна Центральної клінічної лікарні загинув голова ради директорів, перший виконавчий віцепрезидент компанії «Лукойл» Равіль Маганов.

Про це повідомляє російське видання РБК.

За даними джерела, інцидент стався близько 7:30 ранку за місцевим часом – топ-менеджер випав з вікна, розташованого на 6 поверсі. На місці працюють співробітники поліції, вони опитують чергову зміну працівників лікарні та пацієнтів. Правоохоронці мають дослідити записи з камер відеоспостереження.

У пресслужбі лікарні РБК підтвердили загибель Маганова.

На 92-му році життя помер перший і останній президент СРСР Михайло ГорбачовГорбачов очолював СРСР з 1985 року і до моменту його розпаду в 1991 році. Він став першим і останнім президентом Радянського Союзу

Равіль Маганов почав працювати в ЛУКОЙЛі в 1993 році на позиції віцепрезидента з нафтовидобутку. В 2006 році його призначили першим виконавчим віцепрезидентом компанії, в 2020-му — головою ради директорів.

Зазначимо, у росії за цей рік загинули вже кілька топ-менеджерів, пов'язаних із нафтогазовою галуззю.

30 січня стало відомо про смерть голови транспортної служби «Газпром Інвест» Леоніда Шульмана. Як заявили правоохоронці, це було самогубство – у будинку виявили передсмертну записку.

25 лютого наші повішеним заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру «Газпрому» Олександра Тюлякова.

18 квітня у москві знайшли вбиту родину колишнього віцепрезидента «Газпромбанку» Владислава Аваєва. За версією слідства, він застрелив свою дружину та дітей, а потім скоїв самогубство.

За кілька днів схожий інцидент стався в Іспанії із сім'єю топ-менеджера компанії з видобутку газу «Новатек». Сергій Протосеня вбив сокирою дружину та дочку, а потім повісився.

5 липня знайшли застреленим гендиректора компанії «Астра Шипінг» Юрія Воронова.

Нагадаємо, ввечері 20 серпня в рф підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «руського миру» Олександра Дугіна. Внаслідок цього загинула його дочка Дар'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: