Війська рф за добу випустили по Херсонщині понад 500 снарядів, є постраждалі

Читать на русском
Влучання були у житлові квартали населених пунктів області, а також у територію навчального закладу, адміністративні будівлі та заклад громадського харчування у Бериславському районі.
Ілюстративне фотофото: PAP

Російські окупаційні війська протягом минулої доби, 21 жовтня, 103 рази обстріляли Херсонщину, випустивши понад 500 снарядів. Внаслідок цього одна людина поранена.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Телеграмі.

«За минулу добу противник здійснив 103 обстріли, випустивши 513 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», АГС, ЗУ-23-2, танків, авіації та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 20 снарядів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що влучання були у житлові квартали населених пунктів області, а також у територію навчального закладу, адміністративні будівлі та заклад громадського харчування у Бериславському районі.

Як відомо, через російську агресію одна людина дістала поранення. При цьому, в суботу, 21 жовтня, внаслідок розбору завалів у Бериславі Херсонської області після чергового російського обстрілу знайшли тіло ще однієї жертви.

Нагадаємо, що російська армія вранці 20 жовтня завдала авіаудару по Бериславу в Херсонській області. В результаті загинула одна людина.

Також вчора російські окупаційні війська обстріляли з авіації два населені пункти Херсонської області. Є поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: