Окупанти використали рекордну кількість авіабомб за добу – Гуменюк

Читать на русском
За добу під час обстрілів Херсонської області було зафіксовано фактично рекордну кількість авіабомб – 36.
Ілюстративнефото: Фокус

За минулу добу війська країни-агресора використали рекордну кількість авіабомб по Україні під час обстрілів Херсонської області. Внаслідок російських атак є постраждалі.

Про це заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону.

Згідно з її словами, вчора працювала ворожа тактична авіація і продовжувалось бомбардування, в тому числі з використанням керованих авіабомб.

«За цю добу, від 7:00 до 7:00 ранку, було зафіксовано фактично рекордну кількість авіабомб – 36. По Херсонській області ворог випустив по 2-4 по одному населеному пункту. Для села, ви розумієте, це дуже велика потужність, руйнація кількох будинків одночасно, коли 500-килограмовий еквівалент тротилу вривається в землю, залишаючи багатометрові вирви», – розповіла спікерка.

Керівниця пресцентру зазначила, що на жаль є інформація про постраждалих внаслідок цих авіаударів, дані уточнюються.

При цьому, як зазначила Гуменюк, хоч ця ніч пройшла досить тривожно, оскільки лунали сигнали повітряної тривоги, «але активності такої, якої ми зазнавали раніше, в повітрі не було».

Нагадаємо, що російські окупаційні війська протягом минулої доби, 21 жовтня, 103 рази обстріляли Херсонщину, випустивши понад 500 снарядів. Внаслідок цього одна людина поранена.

Також сьогодні близько 7:00 ранку ворог обстріляв місто Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки, постраждали діти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: