У Санкт-Петербурзі заарештували чоловіка за графіті «на знак любові до ЗСУ та Буданова»

Читать на русском
У Санкт-Петербурзі відправили під варту чоловіка за те, що той намалював графіті у формі серця на знак любові до ЗСУ та Буданова.
kyiv24.news

У Санкт-Петербурзі відправили під варту чоловіка за те, що той намалював графіті у формі серця «на знак любові до ЗСУ та Буданова».

Про це повідомила Об'єднана пресслужба судів Санкт-Петербурга.

Відомо, що місцевого жителя відправили під варту на 2 місяці, звинувативши у вандалізмі за мотивом політичної ненависті.

Російські слідчі заявили, що 12 жовтня він наніс чорною фарбою написи та стилізований малюнок серця «на знак любові та поваги до ЗСУ та начальника ГУР України» на фасади двох будівель. Також правоохоронці рф кажуть, що затриманий придбав і зберігав у себе вдома боєприпаси та протитанкову міну М-56.

Чоловік визнав свою провину і заявив, що «ховатися не має наміру».

Нагадаємо, 21 липня російські правоохоронці затримали колишнього «міністра оборони ДНР», терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). У його квартирі силовики провели обшук. Того ж дня Гіркіна відправили під варту.

Наприкінці серпня московський міський суд визнав законним взяття під варту ексміністра оборони так званої ДНР, колишнього співробітника ФСБ рф Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: