Рф вдарила по рятувальниках у Нікополі, які гасили пожежу після обстрілу

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вдень обстріляли рятувальників, які приїхали гасити пожежу у Нікополі.
фото МВС

Російські окупанти сьогодні вдень обстріляли рятувальників, які приїхали гасити пожежу у Нікополі Дніпропетровської області після чергового обстрілу. Є поранені.

Про це повідомляє пресслужба МВС України у Telegram.

Удар по гімназії в Нікополі: кількість жертв зросла (доповнено)У Нікополі збільшилася кількість жертв ракетного удару, завданого російською армією. Станом на 18:35 рятувальники дістали з-під завалів будівлі гімназії тіло ще однієї людини.

«Опівдні до нікопольских рятувальників надійшло повідомлення про пожежу, що сталася внаслідок обстрілу. Горів мікроавтобус на тимчасовій зупинці. Рятувальники приступили до його гасіння», – йдеться у повідомленні.

Саме в цей час росіяни завдали ще одного удару. Двоє рятувальників зазнали осколкових поранень. Їх госпіталізували до лікарні. Також пошкодження отримав пожежно-рятувальний автомобіль.

Нагадаємо, сьогодні вранці окупанти завдали ракетного удару по Покровську Донецької області. В результаті 1 особа загинула та ще поранено 13 осіб. З-під завалів будівель вдалося врятувати 3 людей.

А вдень у Бериславі на Херсонщині окупанти скинули вибухівку з дрону на автомобіль із цивільними. Внаслідок цього загинула жінка, також є поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: