Стало відомо, які об'єкти пошкоджені на Харківщині через атаку дронів

Читать на русском
Внаслідок нічної атаки ворожих безпілотників постраждала газотранспортна інфраструктура регіону.
Фото 24 каналу

На Харківщині внаслідок нічної атаки ворожих безпілотників постраждала газотранспортна інфраструктура.

Про це повідомило Міністерство енергетики 12 жовтня.

Як союзники допомагають Україні підготуватися до зимових атак росіїСоюзники допомагають Україні готуватися до непростої зими. Які засоби ППО, енергетичну та гуманітарну допомогу обіцяли – на інфографіці.

Внаслідок атаки пошкоджено проммайданчик газорозподільної станції (ГРС), що живить ТЕЦ. Також зафіксовано падіння уламків збитого дрона на території проммайданчика іншої ГРС.

«Пожежу на обох об'єктах локалізовано, робота ГРС не припинялася. Загиблих та постраждалих немає», – уточнили у Міненерго.

Крім того, через падіння уламків БПЛА було пошкоджено лінію електропередачі 6 кВ в Одеській області. Там є знеструмлені споживачі, ведуться ремонтні роботи.

У відомстві додали, що через обстріл росії було знеструмлено 6,7 тисячі споживачів у Херсонській області, і 6,2 тисячі – у Харківській. Також без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Чернігівській областях.

Нагадаємо, в ніч на 12 жовтня армія рф завдала ударів безпілотниками по Харкову та Харківському району. Глава Міненерго сьогодні припустив, що взимку будуть удари по енергооб'єктах і, як наслідок, короткі блекаути.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: