Окупанти вночі атакували ракетами Одещину, є влучання

Читать на русском
Російські загарбники випустили по території Одеської області надзвукові протикорабельні ракети типу Онікс.
t.me/SJTF_Odes

Сьогодні вночі, 7 жовтня, російські окупаційні війська випустили по території Одеської області надзвукові протикорабельні ракети типу «Онікс». Військові країни-агресора влучили у будівлю пансіонату та зерносховище.

Про це повідомляють Сили оборони півдня.

«Ворог атакував Одещину надзвуковими протикорабельними ракетами типу «Онікс», випущеними з берегового ракетного комплексу «Бастіон» в тимчасово окупованому Криму», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворожі ракети влучили в будівлю пансіонату в рекреаційній зоні та в зерносховище припортової інфраструктури Одеської області.

Водночас, уламками ракет і вибуховою хвилею спричинено пожежу в гаражному кооперативі, пошкоджено кілька багатоквартирних будинків.

При цьому, станом на 6:15 ранку суботи інформація про постраждалих не надходила.

Нагадаємо, що сьогодні вночі в Одесі пролунали вибухи одразу після оголошення повітряної тривоги. Повідомлялося про загрозу застосування балістичних ракет.

Також під час повітряної тривоги у Миргороді Полтавської області було чути звук вибуху. При цьому, в ряді північних областей України було оголошено сигнал повітряної тривоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: