Росіяни обстріляли підприємство в Донецькій області, є постраждалі

Читать на русском
Окупанти, ймовірно, з артилерії обстріляли населені пункти у Покровському та Волноваському районах.
Ілюстративне фотоt.me/UA_National_Police

Російські окупаційні війська у понеділок, 2 жовтня, з артилерії обстріляли сільгосппідприємство в Донецькій області. Унаслідок атаки постраждали люди.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора у Телеграмі.

Зазначається, що окупанти, ймовірно, з артилерії обстріляли населені пункти у Покровському та Волноваському районах.

Близько 07:00 армія країни-аресора атакувала сільгосппідприємство у села Новоукраїнка Вугледарської громади, внаслідок чого зазнали осколкових поранень двоє робітників 36 та 55 років, які перебували на вулиці. Їх доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Як повідомляється, об 11:10 війська держави-агресора обстріляли село Єлизаветівка Покровського району, де зазнала поранень 83-річна місцева жителька.

А приблизно об 14:55 окупанти завдали удару по Трудовому. Від влучання снарядів отримав тілесні ушкодження чоловік 53 років, якого ушпиталили з масивною кровотечею.

Правоохоронцями розпочаті досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками Збройних сил країни-агресора.

Нагадаємо, що один із поліцейських, який сьогодні отримав поранення внаслідок російського обстрілу Херсона, помер на операційному столі.

Також вчора вранці ворог вдарив по околицях Харкова, а вдень завдав одразу двох ударів по Куп'янську Харківської області. Постраждала жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: