Внаслідок нічного обстрілу Херсона постраждали двоє дітей

Читать на русском
Окупанти обстріляли житлові квартали Херсона з артилерії – постраждали дівчата 12 та 13 років та їхня мати.

Російські війська пізно ввечері 1 жовтня обстріляли житлові квартали Херсона з артилерії. В результаті постраждали двоє дітей та їхня мати.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

«Через артилерійські обстріли сталося займання приватного будинку. Поранення середньої тяжкості отримала 13-річна дівчинка, її сестрі 12 років медики діагностували гостру реакцію на стрес через обстріл. Також осколкові поранення отримала їхня мати. Постраждалі під час обстрілу перебували у своєму будинку», – повідомили у прокуратурі.

Окупанти обстрілювали центральну частину міста всю ніч та вранці 2 жовтня: пошкоджено будинки, господарські будівлі, церкву та інші цивільні об'єкти.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вранці 29 вересня російські військові відкрили вогонь по центру Херсона, тяжкі поранення отримали двоє людей.

1 жовтня окупанти скинули дві керовані авіабомби на Берислав та обстріляла село Тягинка та Веселе на Херсонщині. В результаті загинув цивільний. Цього ж дня росіяни атакували житловий квартал Херсона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: