Рф вдарила по Антонівці на Херсонщині, є жертва і поранені

Читать на русском
Внаслідок авіаудару росіян по Антонівці на Херсонщині одна людина загинула, ще четверо отримали поранення.
ілюстративне фотоХерсонська ОВА

Російські війська завдали авіаудару по Антонівці в Херсонській області. Постраждали чотири особи, одна зазнала смертельних поранень.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Ранковий обстріл Херсона: помер один із поранених поліцейськихПравоохоронець, який сьогодні зазнав поранень внаслідок російського обстрілу Херсона, помер на операційному столі.

«Внаслідок російського обстрілу Антонівки постраждали пʼятеро людей. Смертельні поранення отримав 69-річний чоловік, який на момент ворожого удару знаходився у гаражі», – написав він.

За його словами, поранення отримали троє жінок, 48, 28 та 65 років, а також 63-річний чоловік. Всім постраждалим надали медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, сьогодні вранці ворог знову обстріляв сам Херсон. Під вогнем опинилися житлові квартали у центрі міста. Пошкоджено будинки херсонців, автомобілі та бутіки. Обійшлося без постраждалих.

Вранці 2 жовтня росіяни вдарили по транспортному підприємству у Херсоні. Поранення отримали 4 особи, серед яких двоє поліцейських. Пізніше один із поліцейських помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: