У Херсоні вранці війська рф вдарили по житлових кварталах

Читать на русском
Російські військові знову обстріляли Херсон. Під ударом опинився центр міста, пошкоджено житлові будинки.
скріншот з відео

Російські військові знову обстріляли Херсон. Під ударом опинився центр міста, пошкоджено житлові будинки.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Ранковий обстріл Херсона: помер один із поранених поліцейськихПравоохоронець, який сьогодні зазнав поранень внаслідок російського обстрілу Херсона, помер на операційному столі.

«Черговий день для Херсона, який розпочався з російських обстрілів. Близько шостої години під вогнем опинилися житлові квартали в центрі міста. Пошкоджено будинки херсонців, автомобілі та бутіки. Внаслідок цих ворожих ударів люди не постраждали», - написав він.

Також було обстріляно і населені пункти Херсонської області. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Так, у Зміївці близько 8-ї ранку росіяни обстріляли житловий будинок. Попередньо, постраждала одна людина. Крім того, вночі зафіксовано три «прильоти» з артилерії по Інгульцю. Ворожими снарядами знищено адмінбудівлю та бібліотеку, пошкоджено церкву, пошту та агропідприємство.

У Велетенському внаслідок влучань сталася пожежа на прибудинковій території.

Нагадаємо, у Херсоні вранці 3 жовтня ворог вдарив по транспортному підприємству. Поранення отримали 4 особи, серед яких двоє поліцейських. Пізніше один із поліцейських помер у лікарні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: