Найбільша у світі криптовалютна біржа йде з росії

Читать на русском
Криптовалютна біржа Binance продає свій бізнес CommEX і йде з росії. Процес виходу займе приблизно рік.
cryptocurrency.tech

Найбільша у світі криптовалютна біржа Binance продає свій бізнес компанії CommEX та йде з росії.

Про це йдеться у блозі компанії.

Ринок криптовалюти: як в країнах світу регулюють віртуальні активиУ Польщі дозволено продаж і майнінг криптовалюти, в Швейцарії вона прирівняна до іноземної валюти, а в Болівії – взагалі заборонена.

«Дивлячись у майбутнє, ми визнаємо, що робота в росії несумісна зі стратегією Binance щодо дотримання вимог. Ми, як і раніше, впевнені у довгостроковому розвитку індустрії Web3 на глобальному рівні і збираємося направити нашу енергію на розвиток Binance у більш ніж ста країнах, де ми ведемо нашу діяльність», – заявив директор з дотримання нормативних вимог Ной Перлман.

У компанії повідомили, що процес виходу з російського ринку займе приблизно рік. Час потрібен для плавного переведення користувачів на нову платформу. Протягом наступних кількох місяців Binance закриє біржові сервіси та інші бізнес-напрямки у росії.

Фінансові подробиці угоди залишаються конфіденційними.

Нагадаємо, у квітні минулого року компанія Binance повідомила, що обмежить доступ до своїх послуг для деяких фізичних та юридичних осіб із росії.

Раніше стало відомо, що Міністерство юстиції США розслідує, чи використовували Binance для обходу санкцій росіянами та переказу грошей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: