Росіяни намагалися повернути позиції під Бахмутом – ЗСУ

Читать на русском
Російські окупанти знову атакували позиції наших захисників, намагаючись повернути раніше втрачені території.
Генштаб ЗСУ

Російські окупанти знову атакували позиції наших захисників, намагаючись повернути раніше втрачені території у районі Андріївки, Роботиного та Кліщіївки.

Про це розповів представник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов у ефірі телемарафону 19 вересня.

Сирський розповів про тактику окупантів після втрати Андріївки та КліщіївкиПісля втрати населених пунктів Андріївки та Кліщіївки ворог проводить численні контратаки.

За його словами, зараз Сили оборони продовжують штурмові дії в районі на південь від міста Бахмут Донецької області. Наносять ворогові значні втрати у живій силі та техніці. Закріплюються на досягнутих рубежах.

«На Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки супротивника у районі Кліщіївки Донецької області. Противник намагався відновити втрачене становище у районі Андріївки. Успіху не було», – зазначив Ковальов.

Він також розповів, що сили оборони на Запоріжжі продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, завдають окупаційним військам втрати у живій силі та техніці.

«На Мелітопольському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Роботиного Запорізької області, намагаючись відновити втрачене положення», – додав спікер.

Також армія рф вела невдалі наступальні дії в районі Мар'їнки Донецької області. На Авдіївському та Шахтарському напрямках Сили оборони продовжують утримувати ініціативу.

Нагадаємо, у звільненій Андріївці ЗСУ підняли прапор України. Також з'явилося відео боїв за Кліщіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: