Таврійський напрямок: ЗСУ знищили майже 40 одиниць ворожої техніки

Читать на русском
Артилерійські підрозділи Сил оборони України Таврійського напрямку протягом доби виконали 821 вогневе завдання.
фото: Lb.ua

Протягом минулої доби, 25 вересня, на Таврійському напрямку українські військові ліквідували майже 60 російських окупантів та 38 одиниць ворожої техніки.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Згідно з його словами, загалом упродовж минулої доби ворог 19 разів атакував позиції українських військ та здійснив 698 обстрілів, завдав 21 авіаудару. Артилерійські підрозділи Сил оборони України Таврійського напрямку протягом доби виконали 821 вогневе завдання.

«За останню добу втрати ворога склали 176 осіб (безповоротні – 59, поранені – 117). Знищено 38 одиниць військової техніки противника», – написав Тарнавський.

Як зазначається, серед втрат є: танк, сім бойових броньованих машин, шість артилерійських систем та мінометів, дві реактивні системи залпового вогню та 18 безпілотників.

При цьому, знищено було чотири склади боєприпасів та два інших важливих об’єкти ворога.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, з початку вторгнення в Україну загальні втрати окупантів на сьогоднішній день становлять 276 270 військових. Минулого тижня сили оборони знищили пункт управління безпілотниками росіян на півдні.

Також бійці ЗСУ за тиждень знищили майже шість батальйонів армії рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: