Зброя перемоги: Укрпошта випустить марки на честь Leopard, Patriot та М2 Bradley

Читать на русском
На марках будуть зображення культових Challenger 2, Leopard 2, Patriot, CAESAR та M2 Bradley. Гроші від продажу підуть на дрони.
postmark.ukrposhta.ua

Укрпошта анонсувала вихід нового благодійного поштового блоку марок, присвячених Challenger 2, Leopard 2, Patriot, CAESAR та M2 Bradley. Гроші підуть на дрони для ЗСУ.

Про це повідомив директор АТ Укрпошти Ігор Смілянський.

Легендарна поштова марка з російським кораблем здобула престижну нагородуМарка Русский военный корабль, иди…! здобула вищу нагороду міжнародної філателістичної премії Азіаго.

«Друзі, наприкінці минулого тижня ми усі із задоволенням спостерігали за тим, як ракети Storm Shadow перетворились на «хоть камни с неба» та влучили у штаб тимчасово розквартированого флоту росії у нашому Криму. Ну, і Президент привіз чергові подарунки від наших іноземних партнерів. Тому, думаю, варто подякувати їм за допомогу (хоч ми завжди хочемо ще більше)», – зазначив Смілянський.

На честь цього Укрпошта оголошує випуск марки «Зброя Перемоги. Світ з Україною». Новий благодійний поштовий блок (збираємо на дрони), на який ми відкриваємо передзамовлення сьогодні, включає зображення культових Challenger 2, Leopard 2, Patriot, CAESAR та M2 Bradley.

«Одразу відповім, чому ще немає ATACMS, Storm Shadow, Taurus і т.п. Ракетна серія обов’язково буде, але трохи згодом», – зазначив гендиректор Укрпошти.

Замовлення марок стартує з сьогоднішнього дня. Придбати їх у відділеннях можна буде з 29 вересня.

Нагадаємо, раніше у продаж вийшла марка Укрпошти «Винищувачі зла». До цього у продажу з'явилися поштові марки, присвячені СБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: