Укрпошта готується випустити нову марку «Україна-мати» – фото

Читать на русском
Незабаром у продаж надійде нова поштова марка Україна-Мати, присвячена Дню Незалежності України.
фото Укрпошта

Укрпошта оголосила про випуск нової поштової марки «УкраїнаМати», присвяченої Дню Незалежності України. Презентувати її планують 24 серпня.

Про це повідомив директор АТ «Укрпошти» Ігор Смілянський у Telegram у п'ятницю, 18 серпня.

У продажу з'явилися поштові марки, присвячені СБУВ Україні з 26 липня запустили продаж поштових марок, присвячених СБУ. Це фінальний випуск великої серії Сили Безпеки та Оборони України.

«Сьогодні оголошуємо випуск марки «Україна – Мати» до Дня Незалежності України саме у такому вигляді, як Ви бачите на фото. У випуску також маємо конверт «Перший день», листівки та магніт «Україна-мати». Марку, звісно, запустимо 24 серпня», – написав він

За його словами, ця марка спочатку мала «більш жорстке зображення». Деталі він не став уточнювати. Проте, повідомив, що марку створено українською художницею Зінаїдою Кубар.

«Україна-мати» у своєму новому образі – це про переосмислення минулого, про нову епоху для кожного українця та українки, і, враховуючи реакцію за поребриком, відповідь на «киев за три дня», – зазначив Смілянський.

Замовити з сьогоднішнього дня марку можна на сайті Укрпошти, а придбати у відділеннях – з 24 серпня.

Нагадаємо, 4 серпня вийшли у продаж нові поштові марки Укрпошти «Винищувачі зла», присвячені літакам F-16. Також повідомлялося, що легендарна поштова марка з російським кораблем здобула престижну нагороду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: