Обстріли Донеччини: росіяни завдали авіаракетного удару по Авдіївці

Читать на русском
Росіяни знищили ще один будинок в Авдіївці. Сьогодні ввечері вони завдали по місту авіаракетного удару — поцілили у п'ятиповерхівку.
Ілюстративне фотоСуспільне

На Донеччині увечері понеділка, 25 вересня, російська окупаційна армія завдала авіаракетного удару по Авдіївці, поцілив у п’ятиповерховий будинок. Обійшлося без постраждалих.

Про це у Фейсбуці повідомив в.о. начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

«Росіяни знищили ще один будинок в Авдіївці. Сьогодні ввечері вони завдали по місту авіаракетного удару — поцілили у п'ятиповерхівку. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Будинок тепер фактично непридатний для життя, як і вся Авдіївка», - написав керівник області.

Згідно з його словами, наслідки цієї атаки вже ретельно задокументовані, бо ці докази рано чи пізно будуть використані проти росії у міжнародному трибуналі.

Нагадаємо, що увечері 25 вересня російська армія атакувала Дніпровський район Херсона. За попередньою інформацією, від отриманих поранень загинули троє мирних жителів.

Також сьогодні росіяни скинули на Берислав чотири авіабомби. Одна з них потрапила до будівлі житлово-експлуатаційної контори. Станом на вечір відомо про три жертви.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: