Росіяни за добу завдали понад 70 ударів по Запорізькій області, є жертви

Читать на русском
Ворог вів вогонь по 25 населених пунктах Запорізької області. Внаслідок артудару по Малій Токмачці загинув 53-річний чоловік.
Getty Images

У Запорізькій області за минулу добу, 23 вересня, зафіксовано 72 ворожих обстріли, внаслідок артилерійського удару в Малій Токмачці загинув 53-річний чоловік.

Про це начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомляє у Телеграмі.

«72 удари – ворог вів вогонь по 25 населених пунктах Запорізької області... Внаслідок артудару по Малій Токмачці загинув 53-річний чоловік. Також надійшло 5 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією Малашка, зафіксовано 6 РСЗВ-обстрілів Біленького, Малинівки, Степового та Лук'янівського, 5 БПЛА-атак по Гуляйполю, Левадному та Новодарівці, а також 6 авіаударів по Оріхову та Роботиному.

При цьому, 57 артобстрілів прийшлися по території прифронтових міст та сіл, зокрема Залізничного, Ольгівського, Затишшя, Лугівського, Білогір'я, Малої Токмачки, Плавнів, Кам'янського й Малих Щербаків.

Нагадаємо, вночі і зранку у неділю, 24 вересня, російські окупаційні війська тричі обстріляли з мінометів прикордонні громади Сумської області.

Окрім цього, російські окупаційні війська шість разів за день суботи, 23 вересня, атакували Нікополь та громади Дніпропетровської області. Серед поранених, в тому числі є дитина.

Також у Херсоні внаслідок російських обстрілів у суботу, 23 версеня, загинула 65-річна жінка, а 27-річний чоловік дістав поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: