Окупанти завдали авіаційного удару по Бериславу на Херсонщині (оновлено)

Читать на русском
У неділю, 24 вересня, війська російської федерації завдали авіаційного удару по Бериславу, що у Херсонській області.
armyinform.com.ua

У неділю, 24 вересня, війська російської федерації завдали авіаційного удару по Бериславу, що у Херсонській області.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація у Telegram.

Відомо, що сьогодні на світанку російські війська завдали авіаційного удару по Бериславу на Херсонщині. Вибуховою хвилею пошкоджено приміщення лікарні та підстанції швидкої допомоги. Обійшлося без жертв.

«Вибуховою хвилею пошкоджено приміщення лікарні та підстанції швидкої допомоги. Там вибиті вікна, двері, знищено діагностичне обладнання. На щастя, обійшлося без жертв», – йдеться в повідомленні адміністрації.

Проте вже після 12 години голова ОВА Олександр Прокудін у Telegram заявив, що внаслідок атаки загинула жінка. Наразі її особа встановлюється. Травми отримав поліцейський 1990 року народження. Також ушкодження різного ступеню отримали 48-річний чоловік та 60-річна жінка. Усі постраждалі доставлені до лікарні.

Крім цього, вночі і зранку у неділю, 24 вересня, російські окупаційні війська тричі обстріляли з мінометів прикордонні громади Сумської області.

Тоді як у Запорізькій області за минулу добу, 23 вересня, зафіксовано 72 ворожих обстріли, внаслідок артилерійського удару в Малій Токмачці загинув 53-річний чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: