Росіяни атакували житлові квартали Херсона з артилерії, є поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська обстріляли з артилерії  житлові квартали Корабельного району Херсона.
armyinform

Російські окупаційні війська обстріляли з артилерії житлові квартали Корабельного району Херсона, поранень зазнали щонайменше шестеро людей.

Про це начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив у Телеграмі.

«Окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення та обстрілювати житлові квартали. Щойно противник здійснив артилерійські обстріли Корабельного району Херсона. Внаслідок ворожих ударів пошкоджено приватні будинки херсонців. Вже відомо про щонайменше шістьох постраждалих», - зазначив Мрочко.

Він додав, що інформація уточнюється.

При цьому, у прокуратурі зазначили, що обстріл стався близько 12:00, а поранення отримали четверо осіб, двох з них госпіталізували.

Пошкоджені приватні будинки, квартири та дитячий садок.

Нагадаємо, що сьогодні на світанку російські війська завдали авіаційного удару по Бериславу на Херсонщині. Вибуховою хвилею пошкоджено приміщення лікарні та підстанції швидкої допомоги. Внаслідок атаки загинула жінка. Наразі її особа встановлюється. Травми отримав поліцейський 1990 року народження. Також ушкодження різного ступеню отримали 48-річний чоловік та 60-річна жінка. Усі постраждалі доставлені до лікарні.

Також стало відомо, що за 23 вересня росіяни вбили одного жителя Донеччини — у Красногорівці. Ще 4 людини в області за добу дістали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: