Армія рф завдала чергового удару по Херсону

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вранці, 20 вересня, обстріляли Херсон. Постраждали різні райони міста.
ілюстративне фотоt.me/roman_mrochko

Російські окупанти сьогодні вранці, 20 вересня, обстріляли Херсон. Постраждали різні райони міста.

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Telegram.

Російська армія обстріляла один з вишів Херсона: в ОВА розповіли про наслідкиУ вівторок, 19 вересня, російська окупаційна армія обстріляла з артилерії один із вищих навчальних закладів Херсона. Внаслідок ворожої атаки постраждали двоє цивільних.

«Армія рф завдала чергового удару по Херсону. Були обстріляні різні райони міста. Будьте обережні! Не перебувайте на відкритому просторі! Перейдіть до більш безпечних місць!», – написав Мрочко.

За даними Херсонської ОВА, за минулу добу окупанти понад сотню разів обстрілювали Херсонщину.

«Минулої доби противник здійснив 118 обстрілів, випустивши 589 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», ПТРК, АГС, БПЛА, танків та авіації. Містом Херсон ворог випустив 23 снаряди», – сказано в повідомленні.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будівлі медичних закладів у Бериславському та Херсонському районах; територію заводів та автомобільної бази, будівлю навчального закладу у Херсоні.

Через обстріли 2 особи загинули, ще 4 – отримали поранення

Нагадаємо, 19 вересня в Херсоні війська рф обстріляли тролейбус. Загинув правоохоронець, а також було поранено двох пасажирів тролейбуса – чоловіків 33 і 57 років. Пізніше один із поранених пасажирів помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: