Зеленський зустрівся у Торонто з представниками канадського бізнесу

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський напередодні, 22 вересня, зустрівся у Торонто з канадським бізнесом.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський напередодні, 22 вересня, зустрівся у Торонто з канадським бізнесом.

Про це повідомляє Офіс президента.

Зустріч відбулася у п'ятницю, 22 вересня, у канадському Торонто. Відзначають, що там такоє був присутній прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Головною темою зустрічі було інвестування в Україну для відновлення під час та після війни.

Глава держави подякував Канаді за допомогу, яку отримує наша країна, і наголосив на важливості реалізації проєктів з відновлення.

«Ми дуже зацікавлені у вашому приході в Україну, дуже зацікавлені у відновленні України - це те, чого ми сьогодні потребуємо. Це всі напрями, у яких ви сильні. Ми дуже зацікавлені у вашій роботі, бізнесі та технологіях», – зазначив Зеленський.

Зі свого боку Трюдо наголосив на важливості економічної підтримки України.

«Багато треба зробити в сенсі гуманітарної та військової допомоги. Але також багато треба зробити в економічному плані. Тож я радий, що ми можемо обговорити це із президентом Зеленським», – сказав прем’єр.

Нагадаємо, Канада виділить українській армії 480 млн доларів США протягом трьох наступних років. Частина грошей буде спрямована на постачання 50 броньованих машин та 50 медичних автомобілів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Канада надасть Україні додаткову партію танків Leopard 2.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: