Окупанти атакували Херсон та область: загинув цивільний, є поранені

Читать на русском
На Херсонщині в Бериславському районі один чоловік загинув та ще одного травмовано через наїзд трактора на ворожу міну, а в Томиній Балці Білозерського району чоловік загинув внаслідок обстрілу.
Ілюстративне фотоНацполіція

Сьогодні вдень, 17 листопада, російські загарбники вчергове обстріляли Херсонщину. У селі Томина Балка загинув цивільний чоловік, а у Садовому отримав травму поліцейський. В Бериславському районі один чоловік загинув та ще одного травмовано через наїзд трактора на ворожу міну.

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляє у Telegram.

«Близько 14:50 окупанти вгатили по Томиній Балці Білозерського району. Під вогонь на своєму подвір’ї потрапив чоловік 1954 року народження. Отримані травми виявилися надто тяжкими. Медики, які прибули на місце, лише констатували смерть», - написав Прокудін.

У Херсонській ОВА також повідомили, що внаслідок ворожого обстрілу села Садове отримав травму поліцейський.

«Вдень окупанти вчергове обстрілювали Херсонщину. Під вогнем було і Садове. Травму спини внаслідок обстрілу отримав правоохоронець», - йдеться у дописі.

При цьому, поблизу села Максима Горького Новорайської громади під час виконання польових робіт трактор наїхав на міну, що здетонувала. В результаті вибуху загинув тракторист, а агроном - отримав поранення.

Водночас, у Херсоні внаслідок російського обстрілу постраждав 19-річний хлопець. У момент прильоту він перебував на вулиці. Наразі поранений у лікарні.

Нагадаємо, загалом цієї ночі російські війська завдали удару по Україні крилатими ракетами й ударними БпЛА. Сили ППО збили 12 повітряних цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: