ЗСУ знищили розташування ворожої техніки в окупованому Токмаку

Читать на русском
Сьогодні в Токмаку, який окупанти перетворили на військову базу, знову було гучно. ЗСУ влучили в місце розташування ворожої техніки на околиці.
Фото: 5.ua

В тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області Сили оборони влучили в місце розташування ворожої техніки.

Про це мер Мелітополя Іван Федоров повідомляє у Telegram.

Згідно з його словами, Сили оборони вдарили по місцю базування окупантів та їх техніки. Він також зауважив, що з наближенням лінії фронту до Токмака «прильоти» будуть частіші.

«Токмацька прикмета: прильотів більшає – окупантів меншає. Сьогодні в Токмаку, який окупанти перетворили на військову базу, знову було гучно. «Вітання» від Сил оборони прилетіли в місце розташування ворожої техніки на околиці», - написав Федоров.

Він також повідомив, що цього тижня з міста евакуювали до Мелітополя так званий паспортний стіл, а також вивезли співробітників ФСБ та частину окупаційної адміністрації.

«На жаль, говорити про те, що окупанти готують «жест доброї волі» не варто. Варто допомагати нашій армії і вірити в перемогу», - додав Федоров.

Нагадаємо, що сьогодні ж, 16 вересня, на Запорізькому напрямку прикордонники збили безпілотник російських військ. За словами прикордонників, по БпЛА відпрацював боєць на псевдо Моцарт. Під час огляду безпілотника військові виявили пластикову пляшку, нашпиговану саморобною вибухівкою.

Тим часом Міністерство оборони рф заявило, що нібито запобігло 16 вересня спробі атакувати Калузьку і Тверську області росії ударними безпілотниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: