Стало відомо, скільки киян вступило до лав ЗСУ з початку великої війни

Читать на русском
Майже 100 тисяч жителів столиці приєдналися до Збройних Сил України від початку повномасштабного вторгнення росії. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.
Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Майже 100 тисяч жителів столиці приєдналися до Збройних Сил України від початку повномасштабного вторгнення росії.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко в ефірі радіо Армія FM. Заяву голови Києва цитує його пресслужба.

Кличко зазначив, що до лав української армії вступила велика кількість працівників комунальних підприємств Києва.

«Майже сто тисяч киян пішли захищати Україну від агресора. Зокрема, до лав Збройних Сил стали і приблизно третина комунальників Києва. Звісно, це велика кількість працівників. І ми сьогодні відчуваємо дефіцит професіоналів на підприємствах міста. Утім, нам вдається тримати ситуацію у столиці», – сказав Кличко.

При цьому мер заявив, що населення столиці майже не змінилося за останній час, оскільки до Києва регулярно їдуть внутрішньо переміщені особи зі Сходу та Півдня України.

Нагадаємо, що ЗСУ продовжують просуватися на півдні та сході країни. Так, нещодавно у Генштабі повідомили, що Сили оборони мали успіх біля населеного пункту Роботине на Мелітопольському напрямку.

А до цього в Міноборони підтвердили визволення частини Опитного на Авдіївському напрямку. Раніше у відомстві розповіли, скільки територій ЗСУ деокупували на Півдні за тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: